pátek 9. srpna 2013

Ahojj :*

Ahojj :* ,....Dneska je konečně aspoň trošičku dýchatelno :DD....večer jsem vůbec nemohla usnout :( ......těším se na zítřek , protože má být konečně po dlouhé době 18 C :) ..tak sand to tak i bude :) . Protože nevím jak vy , ale myslím že poslední dobou jim ty předpovědi  nevycházejí :DD . Jinak jsem chtěla ještě napsat o GiwaWay :) zapomněla jsem připomenout , že na soutěž GiwAway vás musí být přihlášeno nejméně  6 :) .....takže ti co už napsali tomu můžou trošilinku pomoct  tím že napíšou ostatním :) . V úterý by měla konečně přijet 2. majitelka tohoto blogu a to Kate * :) . Takže spolu zkusíme vymyslet nějáký fajn téma o kterém budeme psát :) . Můžete se i těšit na pokračování našeho příběhu Girls Forever  trošilinku jsme uvažovali jestli s tím příběhěm pokračovat a jestli to vůbec někoho zaujalo takže budem moc rádi když nám necháte nějáký ten komet :) ať víme jestli pokračovat ....po přípápě jej máme napsaný a kdykoliv ho tam šoupneme :) ...Takže si užíjte zbytkek dne ...Ahojj :* :)







...................................................................................................................................................................

Fotečka na závěr :DD :)


4 komentáře:

  1. Klidně pokračujte. Jsem zvědavá, jaké téma vymyslíte. Mimoto, tečkované pozadí se mi moc líbí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkujem :* :) no my jsme taky zvědavé na ohlas :) :D

      Vymazat
  2. Taky jsem zvědavá jak to tu půjde dál :)

    Zvu Vás na moji první Giweaway! :)
    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujem :) jasně když tak se můžeš taky přihlásit :) i na naší taky" první Giwaway :) je hned pod tímto článkem :) ;)

      Vymazat

We are grateful for every comment: **