úterý 27. srpna 2013

Girls Forever 1díl.


Kdo nečetl úvod klikněte zde :) !               

Zničeho nic začal pípat alarm . Lily se vzbudila a utíkala ze schodů zjistit co se děje . Ale vše bylo v naprostém pořádku . Takže se vrátila zpátky do pokoje. Šla se podívat na hodiny a bylo 5:00 hodin ráno proto si šla Lily zpátky lehnout . Ale, protože nemohla již usnout přemýšlela o věcech co nejsou a nikdy nebudou reálné . A to - se přestěhovat do Londýna i se svými nejlepšími kamarádkami Bellou a Emou . Konečně zazvonil budík . A začal ten každodenní kolotoč . Rodiče od Lilly jsou v době kdy vstává Lilly do školy už dávno v práci a tak má Lilly na starost její tři bratry . Musí vypravit Alexe a Davida do školy a nejmenšího Matese do školky .

-Alex 

10 let  šprt , maminčin chlapeček  a uklízející pedant  !



 - David

6 let , oblečení je u něho na 1. místě ! , rád svojí sestřičku rozčiluje a  kritizuje 


 - Mates  

3 roky , hodný , nepořádný , vztekající 


Není to to nic jednoduchého , protože jí vůbec neposlouchají a Lily je velká parádnice takže jí taky malinkou chvíli trvá než se ona sama připraví do školy . Lilly má jako každá dospívající holka Facebook a jiné internetové sítě a má takovou tradici, že každé ráno se vyfotí a přidá svojí nejpovedenější fotku na fb.


 
Když už se konečně všichni vypravili . Museli začít utíkat na autobus Lilly popadla Matese a spolu s Davidem a Alexem  pospíchali na autobusovou zastávku.Lilly konečně dorazila do školy a již v první přestávce začla Belle a Emě vyprávět její strašné ráno, jak se vůbec nevyspala a jak jí opět její tři bratři deprimují jejich neposlušností. Ale její kamarádky jí vysvětlily,že to mají podobně , že se vůbec nemusí rozčilovat . 'Ach konečně už je konec školy a můžeme jít do Starbucksu na horkou čokoládu .                                             

                          

         


7 komentářů:

  1. super díl, budu se těšit na další:)
    verranda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. pekný blog :)

    http://alexxieofficial.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. zvu tě na mou giveaway o balerýnky od Ani Lublin http://navesnici.blogspot.cz/2013/08/giveaway.html :)

    OdpovědětVymazat
  4. jeej kedy bude dalsi diel?


    Inak ak ta zaujima ako vyzeraju v skutocnosti AVON ruze a lesky recenzia tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/avon-ruze-lesky-ake-su.html

    OdpovědětVymazat

We are grateful for every comment: **